0 Comments

Ei, internet ei käännä kaikkia pokerin ammattilaisiksi yön yli. Online Poker Basics: Online Poker -pelien perusasiat. Se vaatii kärsivällisyyttä, taitoa ja ymmärrystä siitä, milloin panostaa / soittaa, www.comparebuzz.net taittaa tai nostaa uudelleen. Joten jos etsit helpointa pokerin peliä oppia, harkitse seuraavaa. Turnaukset ovat helppoja oppia, tarjoavat nopeaa toimintaa ja tarjoavat suurempia potteja, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan aloitteleville pokerinpelaajille.

Jopa tänä päivänä ja aikakaudella, turnaukset ovat edelleen leipää ja voita online-pokeria. Mutta hieno asia online-pokeri maisemassa on, että on niin paljon enemmän valinnanvaraa. On online-pokerisivustoja, jotka tarjoavat useita pelejä yhdellä sivustolla, kuten Texas Hold’em ja Razz. Pelaajat voivat valita eri rajoja, pelejä – no-limit hold’em stud ja tietenkin turnauksia. Tiedän et ole töissä, mutta tein sen joka tapauksessa. Se on vain 20 ja löysin ne kokeillessani useita muita pokerisivustoja.

Jos olet koskaan kyllästynyt työssä, tarkista ilmainen online-pokeri ohjelmisto CardStrats.com. Voit lyödä vetoa ja toivoa, että heillä ei ole kättä, tai voit lyödä vetoa parantaaksesi kertoimet. Kolmen pelaajan kanssa tämä on paljon mukavampaa sinulle. Tietenkin voit taittaa, mutta jos sinulla on arvo flopissa ja heillä ei ole mitään, katsot 70/30 mahdollisuutta voittaa. Nyt sinulla on 55/45 mahdollisuus voittaa potti, kun taas muiden pelaajien 60/40 mahdollisuus. En voi antaa sinulle mitään konkreettisia ehdotuksia siitä, miten käsitellä tilanteesi.

Voin kertoa, että sinun on selvitettävä, mikä aiheuttaa ongelmasi ja korjattava se. Se on henkilökohtaisen kokemuksen asia. Kun olet selvittänyt, miksi et ole tarpeeksi mukava voittaa, sinun täytyy saada tarpeeksi mukava voittaa. Et koskaan tiedä, mitä käsi on, kunnes jokikortti, ja viimeisen kierroksen jälkeen vedonlyönti olet alas mahdollisuus vetää käsi. Jos heidän korttinsa ovat heikkoja, he todennäköisesti yrittävät työntää sinua, varsinkin jos soitat.

Kun vastustajasi pelaavat lähellä reilua riviä ja joku on syvällä, on hyvä aika käteistä. Huomattavampi esimerkki tästä on, kun olet alas ja mene all-in joen vedonlyöntiin, jota et todennäköisesti voita. Sinulla on joko voittava käsi tai et. Joen kortti on viimeinen käsi ennen ottelua, jolloin pelaajat käyttävät reikäkorttiaan voittajan määrittämiseksi. Ne tapahtuvat nopeasti ja niillä on vain vähän neuvottelupaikkaa.

Jos laitat sirun koon oikealle hyvän käden yläpuolelle, paras, mitä voit toivoa, on suora gutshot. Olet melkein aina jäljessä täältä, joten tarkistamisesta tulee tapa. Tämä tapahtuu uudelleen ja uudelleen. Näissä tilanteissa vastustaja voi nostaa sinut kaikki, tai he voivat nostaa sinut 1: 1. Tilanteesta riippumatta korotus ei ole bluffia, sillä se kertoo toiselle kaverille, että sinun on kiinnitettävä huomiota sinuun, koska saatat nostaa hänet. Call shove – Kun kyseessä on painiketta, paina voi joskus tuntua puhelun nostamisesta.

On monia sivustoja, joiden avulla voit tehdä tämän ilmaiseksi.

Felicia Dumolo Asked question 11/09/2023